RSS

Facebook: kepriben kiye??

28 Nov

Saiki sing arane facebook kayane wis dadi panganan wajib bocah2 enom. Mulai bocah SMP nganti bocah2 kuliahan, kabeh pada nduwe facebook. Embuh sebenere motivasine apa kok pada melu gawe akun neng facebook. Apa kur nggo keren2an, melu2 thok, ben ora diarani ketinggalan jaman,apa mungkin nduwe misi khusus, misale nggeti pacar, relasi bisnis, apa mungkin nggo promosi barang dagangane, malah wingi nggo kampaye caleg. hehe.. Pancen sing paling umum, sing sering tek deleng neng facebook sih, wong2nge pada saling mengomentari status kanca2ne, ngomentari fofo2ne, utawaha ngomentari notes (kaya sing lagi tek tulis kiye.haha..) Utawa angger lagi kurang gawean biasane pada melu kuis, sing biasane aneh2 tur nyleneh.haha..

Tapi menurut inyong pribadi sih seora2ne ana siji manfaat bar gawe facebook, terutama pas aku ngaplod foto2 jadul, wong2 sing ana ng poto sing kebeneran nduwe akun tek-tag-i kabeh, trus pada berbondong2 nulis komentar, sing akhire kesimpulane pada kepengin reuni. Asyik baget yakin. Sing maune wis pada kelalen, dadi kemutan maning masa2 indah jaman ra enak biyen. Raine wis pada manglingi, tur pada ora nyangka jebule dadi sing kaya saiki. Misale sing biyen bocahe katone ora patiya pinter, jebule dadi wong sukses. Kaget karo gumun.hehe.. Selain kuwe, karo bocah sing maune ora patiya akrab, dadi akrab bar ngobrol2 lewat chat. Ajaib! hehe..

Tapi tetep apa2 kabeh mesti ana ora enake.. Sing jelas bar aku gawe akun fesbuk, terutama genanu pas tembe anyar2e, walah2, kayong fesbuk dadi kebutuhan pokok. Angger ora ngecek fesbuk sedina bae rasane kaya urung adus yakin. Gatel2 ora nyaman.haha..kepengine ngecek mbokan ana komen anyar utawa ada request kanca anyar. Kaya wong kecanduan yakin. Dadi penglaris warnet. haha..

Tapi sing arane barang neng dunya kie pasti ana naik-turunne. Suwe2 akhire ora kaya wong kecanduan maning. Ya, paling telung dina sepisan apa mungkin seminggu sepisan.. Hmm..kira2 mbesuk ana apa maning ya bar facebook??

 
2 Comments

Posted by on November 28, 2009 in Santai

 

2 responses to “Facebook: kepriben kiye??

  1. Si Ganteng

    December 3, 2009 at 11:56 am

    Wes tau nyoba Twitter durung?😀

     
    • masburhan

      December 3, 2009 at 3:22 pm

      Inyong wis tau. Ora kepenak yakin! Ruang gerake ciut nemen! Durung bisa ngalahna dolanane kang Zuckerberg!😀

       

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: